Νομίζεις πως βλέπεις την Selena Gomez; Τότε μάλλον θα πρέπει να δεις λίγο καλύτερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νομίζεις πως βλέπεις την Selena Gomez; Τότε μάλλον θα πρέπει να δεις λίγο καλύτερα

Πόσο ίδιες είναι;

Τελικά ο κόσμος του Hollywood μας φυλάει τόσες εκπλήξεις και κάπως έτσι για μία ακόμη φορά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει διάφορες κοπέλες να μας θυμίζουν τις αγαπημένες μας stars, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Kim Kardashian με την Kylie Jenner.

Μετά τις διάσημες αδερφές, άλλη μία star απέκτησε σωσία και αν μας ρωτάς, πιστέψαμε πως είναι η χαμένη δίδυμη αδερφή της. Η Sofia Solares είναι 22χρονών και είναι η σωσίας της Selena Gomez. Η ομοιότητα τους είναι τόσο τρομακτική που πιστέψαμε πως η Selena τόσα χρόνια μας έκρυβε πως έχει αδερφή.

Μια ματιά παρακάτω στις φωτογραφίες τους θα σε πείσει πως η 22χρονη Sofia θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αδερφή της νεαρής τραγουδίστριας.







Η Sofia που ζει στο Μεξικό είναι ενήμερη για τις συγκρίσεις που κάνει ο κόσμος, όλα τα σχόλια στις φωτό της, την υπενθυμίζουν την ομοιότητα της με τη Selena και η ίδια ανέφερε στο E!News πως είναι μία από τις μεγαλύτερες fan της τραγουδίστριας. "Αγαπώ τη Selena και δηλώνω τεράστια fan της. Φυσικά θα ήταν σαν όνειρο εάν γνώριζε την παρουσία μου και αφιέρωνε έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να μου γράψει κάτι. Πραγματικά θα έκλαιγα από χαρά", ανέφερε η 22χρονη.