Η Jessica Alba ακόμη και με στενό φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα είναι super sexy

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jessica Alba ακόμη και με στενό φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα είναι super sexy

Όλο και φουσκώνει

Την πιο όμορφη ανακοίνωση για το 2017 έκανε πριν από μερικές εβδομάδες η Jessica Alba, η οποία μέσω ενός πολύ χαριτωμένου post στο Instagram account της, δήλωσε πως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι με τον σύζυγο της Cash Warren.

Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη δύο κόρες τις Heaven και Honor και ανυπομονεί να προσθέσει στην οικογένεια το νέο μέλος της. Η Jessica Alba είναι μία από τις πιο sexy και όμορφες ηθοποιούς του Hollywood και όπως καταλαβαίνει η είδηση της εγκυμοσύνης της μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Αυτό βέβαια που μας κάνει να την θαυμάζουμε ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός πως ακόμη και με φουσκωμένη κοιλίτσα –και εχει φουσκώσει ήδη πολύ- παραμένει απίστευα σικάτη και σούπερ sexy. Στην τελευταία της εμφάνιση με τον σύζυγο της στο Highlight Room, κατάφερε να μας κάνει να την χειροκροτήσουμε για μία ακόμη φορά.

pregnant jessica alba displays tiny baby bump in form fitting dress 01

Η 36χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μίντι μαύρο εφαρμοστό φόρεμα, το οποίο τόνιζε ιδιαίτερα την κοιλίτσα της και περπατούσε συνεχώς χαμογελαστή πλάι στον σύζυγο της. Είναι απίστευτο το πως έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της και να δείχνει τόσο κομψή με την φουσκωμένη της κοιλιά.

pregnant jessica alba displays tiny baby bump in form fitting dress 03