Σα να μη γέννησε ποτέ! Ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού της η ηθοποιός έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σα να μη γέννησε ποτέ! Ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού της η ηθοποιός έχει αυτό το κορμί

Για ρίξε μία ματιά

Αλήθεια τώρα; Είναι αυτό κορμί γυναίκας που γέννησε μόλις πριν από έναν μήνα; Που πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης; Που πήγε η κοιλίτσα της; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις κατέκλυσαν το μυαλό μας, μόλις είδαμε την φωτογραφία που κοινοποίησε η διάσημη ηθοποιός στο προσωπικό Instagram account της.

Η 29χρονη star έφερε στον κόσμο την κορούλα της κάτω από άκρα μυστικότητα στις 25 Ιουλίου, με τα νέα να γίνονται γνωστά στις 11 Αυγούστου. Ένα μήνα μετά κοιτάζουμε το κορμί της και απλά αναρωτιόμαστε τι συνέβη. Η Nikki Reed μπορεί πλέον να είναι μία ευτυχισμένη μανούλα, όμως αυτό δεν την εμποδίζει σε κάτι από το να είναι και μία όμορφη και καλλίγραμμη μανούλα.

Η σύζυγος του Ian Somerhalder ανέβασε στο account της μία φωτογραφία, στην οποία κάνει acro yoga παρέα με τον αδερφό της, δείχνοντας μας παράλληλα το υπέροχο κορμί της. Μα κοίτα την όμως λίγο, η κοιλιά της που έχει πάει; Πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε αυτή την περιοχή;

https://www.instagram.com/p/

Τα ερωτήματα μας αυτά θα μείνουν σίγουρα αναπάντητα, οπότε ας χαζέψουμε λίγο ακόμη την απίστευτα επίπεδη, θεϊκή κοιλιά της!