Μόλις μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η star μας δείχνει την κοιλίτσα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η star μας δείχνει την κοιλίτσα της

Το τέταρτο παιδάκι του περιμένει το ζευγάρι

Μόλις μία έβδομάδα έχει περάσει από τότε που η star και σύζυγος διάσημου ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της. Τι κι αν στην αρχή είχε αποδώσει τα περιττά κιλάκια της στο καλοκαίρι και στην όρεξη της που την εποχή αυτή του χρόνου ανοίγει πολύ, τελικά ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα και πλέον κυκλοφορεί πιο άνετη.

Η Coleen Rooney φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην φάση της εγκυμοσύνης, αφού η κοιλίτσα της είναι ήδη πολύ φουσκωμένη. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην ειδυλλιακή Μαγιόρκα, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές της, να κάνει μπάνιο στην πισίνα, φορώντας ένα λευκό ριγέ μαγιό. Μα καλά πότε πρόλαβε να φουσκώσει τόσο πολύ μέσα σε μία εβδομάδα;


Μάλλον το ευτυχές γεγονός μας το κράταγε περισσότερο καιρό κρυμμένο μαζί με τον Wayne Rooney, ο οποίος πετάει από την χαρά του που θα γίνει και πάλι πατέρας. Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη τρία αγοράκια και είναι πολλύ ευτυχισμένο. Λες αυτή τη φορά να έρθει η κόρη ή θα είναι και πάλι αγοράκι; Θα μάθουμε πολύ σύντομα.

2017 08 26 4