Η Blake Lively έχει γενέθλια και ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε με τον πιο αστείο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Blake Lively έχει γενέθλια και ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε με τον πιο αστείο τρόπο

Είναι ίσως ένα από τα top αγαπημένα μας ζευγάρια

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι δύο άνθρωποι που θαυμάζουμε και αγαπάμε όχι μόνο για το υποκριτικό τους ταλέντο, αλλά γιατί αποτελούν κι ένα από τα κορυφαία και λατρεμένα μας ζευγάρια στο Hollywood. Οι δυο τους έχουν δύο παιδάκια τη James και την Ines και πραγματικά δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε.

Ο Ryan Reynolds γνωστός για το πηγαίο χιούμορ του και τα αστεία που κάνει κάθε τόσο με την οικογένεια του, μας απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί είναι ο πιο γλυκός σύζυγος και μπαμπάς αφενός και ο πιο καλός και αστείος ηθοποιός από την άλλη.

Η Blake Lively έχει σήμερα τα γενέθλια της και ο ηθοποιός επέλεξε να της ευχηθεί μέσα από το Instagram account του. Φυσικά η ανάρτηση του δεν ήταν κάτι συνηθισμένο, ενώ συγκέντρωσε πλήθος σχολίων και like. Ο Ryan ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται το ζευγάρι σε μία κοσμική του έξοδο, όμως σε αυτή τη φωτό έχει κόψει σχεδόν τη μισή εικόνα της Blake.

«Χρόνια πολλά στην εκπληκτική σύζυγο μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, με τους φανς του να ξεσπούν σε γέλια και χιουμοριστικά σχόλια που στην πιο σημαντική ημέρα της γυναίκας του εκείνος την είχε σχεδόν κόψει από τη φωτογραφία.