Ποιο είναι το μυστικό σου; Δες κορμί που η έχει η star στα 47 της χρόνια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιο είναι το μυστικό σου; Δες κορμί που η έχει η star στα 47 της χρόνια

Και πόσο όμορφη παραμένει

Κοιτάζοντας τα μοντέλα ή μάλλον τα πρώην μοντέλα που μεσουρανούσαν στις πασαρέλες όταν εμείς ακόμη διαβάζαμε το «να λόλα ένα μήλο» ένα πράγμα ζηλεύουμε άπειρα και θέλουμε να κρατήσουμε (αποκτήσουμε, όπως θες πες το). Αυτό δεν είναι άλλο από το καλλίγραμμο κορμί που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μέσα στο πέρας των χρόνων.

Πάρε για παράδειγμα τη Cindy Crawford διανύει το 51ο έτος της ηλικίας της και έχει κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και 20χρονα μοντέλα. Τελικά το παλιό γνωμικό η σαραντάρα ισούται με δύο εικοσάρες δεν έχει πέσει και πολύ έξω. Μία ακόμη star που μάγεψε την δεκαετία του 80’ τις πασαρέλες ήταν η Claudia Schiffer.

Η ξανθιά καλλονή μπορεί να έχει χαθεί λίγο από το προσκήνιο, ο φωτογραφικός φακός όμως την τσάκωσε παρέα με τον σύζυγο της Matthew Vaughn στο ιδιωτικό τους yacht να απολαμβάνουν διακοπές στην Ιταλία και τα φλας πήραν φωτιά. Η 47χρονη πλέον star απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το λευκό της μπικίνι και εμείς μείναμε να την κοιτάζουμε.

claudia schiffer 03 bdd64852 4d12 4866 be32 d81dc5d6a5eb

Το γερμανικής καταγωγής supermodel παραμένει μία καλλονή και οι αποδείξεις βρίσκονται μπροστά σου. Ένα τέτοιο σώμα θέλουμε κι εμείς στα 50 μας, ζητάμε πολλά;

claudia schiffer landing 79c18d38 ba11 45b3 ac43 8e1ba9d3294e