Ο Jay Z μόλις αποκάλυψε τι πραγματικά σημαίνουν τα ονόματα των διδύμων του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Jay Z μόλις αποκάλυψε τι πραγματικά σημαίνουν τα ονόματα των διδύμων του

Με ποιο τρόπο τα διάλεξαν άραγε;

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες εγκυμοσύνες της χρονιάς αποτελεί πια παρελθόν, μια εγκυμοσύνη που τάραξε τα νερά μιας και κανείς δεν το περίμενε, μια εγκυμοσύνη που η ανακοίνωση της έγινε με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο.

Τα δίδυμα της Beyonce είναι πια 2μιση μηνών και έχουν γεμίσει με ευτυχία και χαρά το σπίτι των Carter. Τα έχουμε δει σε μόλις μία φωτογραφία –παρόμοια με εκείνη της ανακοίνωσης- όταν έγιναν ενός μήνα και από τότε βλέπουμε μόνο τη sexy μαμά και τραγουδίστρια, η οποία έχει ήδη χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Rumi και ο Sir είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στην Beyonce και τον Jay Z (μετά την Blue Ivy φυσικά) και σύμφωνα με πολλούς αυτό που έσωσε τον γάμο τους. Πως όμως διάλεξε τα ονόματα των διδύμων το ζευγάρι; Ο ράπερ σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτήθηκε και αποκάλυψε όλη την αλήθεια γύρω από αυτό.

beyonce

«Ο Rumi είναι ο αγαπημένος μας ποιητής και μας άρεσε πολύ σαν όνομα για την κόρη μας, ενώ το Sir αφενός ήταν το αγαπημένο ποίημα του ποιητή Rumi, αφετέρου η ρίζα της λέξης σημαίνει θρόνος, οπότε ήταν απόλυτα ταιριαστό με την οικογένεια μας», ανέφερε ο Jay Z. Και τώρα που το σκεφτόμαστε αφού αποκαλούνται ως ο βασιλιάς και η βασίλισσα της pop μουσικής, είναι όντως ένα ταιριαστό όνομα.

Αυτά είχε να πει ο Jay Z για τα ονόματα των διδύμων του λοιπόν, όσο εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη φωτογραφία τους.