Τελικά ο πιο sexy εργένης του Hollywood είναι ακόμη ελεύθερος;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τελικά ο πιο sexy εργένης του Hollywood είναι ακόμη ελεύθερος;

Όλα ήταν ένα ψέμα;

Είναι νέος, είναι ωραίος, είναι ένας super ήρωας και απ’ ότι φαίνεται ο πιο sexy ηθοποιός του Hollywood είναι ακόμη ελεύθερος. Πριν από ενάμιση μήνα περίπου εμφανίστηκε με μία γυναίκα και φυσικά όλοι πιστέψαμε πως αυτή είναι η νέα σύντροφος του κούκλου εργένη. Ή τουλάχιστον οι φωτογραφίες αυτό μαρτυρούσαν.

Τελικά ίσως να μην είναι όλα όπως δείχνουν στη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός κατά καιρούς έβγαινε με ωραίες παρουσίες, αλλά ήταν μόνο για τα φώτα της showbiz και τίποτα παραπάνω. Καμία από αυτές δεν ήταν πραγματικά σύντροφος του και γι’ αυτό τώρα και πάλι οι απόψεις διίστανται.

Ο Henry Cavill και η Lucy Cork δείχνουν να είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν είναι μόνο για το θεαθήναι ή είναι πραγματικά μαζί. Ο sexy ηθοποιός ανέβασε στο προσωπικό του Instagram account ένα βίντεο με την αγαπημένη του, η οποία προπονείται στο box συνοδευόμενο από ένα βίντεο που μας μπέρδεψε όσο να ‘ναι.

«Έχουμε όλοι πληγωθεί, όλοι μας πήραμε λάθος δρόμο, εμπιστευθήκαμε τον λάθος άνθρωπο, βάλαμε λάθος στοίχημα. Αυτό που έχουμε βιώσει είναι σημαντικό, μας καθορίζει. Αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό, και συχνά ξεχασμένο, είναι ότι εμείς θα αποφασίσουμε πώς θα μας καθορίσει. Η εμπειρία, η απόφαση ή η ίδια η στιγμή δεν το κάνει. Άλλοι σχεδόν πάντα θα προσπαθήσουν να σας καθορίσουν από παλαιότερες παραβάσεις πιο γρήγορα από τις προηγούμενες επιτυχίες σας. Έχω κάνει λάθη, έχω υπάρξει κάποιος που δεν είμαι υπερήφανος πολλές φορές. Έχω πέσει κάτω. Έχω αγαπήσει το λάθος άτομο. Έχω αποτύχει. Έχω πληγωθεί. Έχω βλάψει. Αυτή είναι η ζωή! Στη ζωή θα κάνουμε λάθη ... πολλά.

Το παραπάνω βίντεο δείχνει πως ακριβώς μοιάζει το κίνητρο, η αποφασιστικότητα, η γενναιότητα, η ισχυρή βούληση, η αφοσίωση και η αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η Lucy μου. Είναι μία από τις καλύτερες γυναίκες στο κόσμο. Έχει ορίσει τον εαυτό της. Συνεχίζει να ορίζει τον εαυτό της. Αναπτύσσεται καθημερινά. Είναι η Lucy Cork γιατί αυτή το λέει».

https://www.instagram.com/p/

Τάδε έφη ο Henry και μας άφησε με την απορία για το αν είναι ακόμη single ή όχι.