Η Kim Kardashian και η οικογένεια της μόλις έκαναν μία κίνηση που συγκίνησε πολλούς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian και η οικογένεια της μόλις έκαναν μία κίνηση που συγκίνησε πολλούς

Μας εξέπληξαν κάπως είναι η αλήθεια

Εδώ και πολλές μέρες πολλές από τις Πολιτείες της Αμερικής βρίσκονται στο έλεος του τυφώνα Χάρβεϊ, ο οποίος έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του. Μέσα σε αυτές το Χιούστον και το Τέξας, το οποίο πραγματικά έχει υποστεί πολλές ζημιές και καταστροφές. Αυτό δημιούργησε κάποια περίεργα συναισθήματα σε πολλούς αστέρες του Hollywood και μέσα σε αυτούς ανήκει και η Kim Kardashian με την οικογένεια της.

Τόσο η reality star, όσο και η οικογένεια της έχουν στεναχωρηθεί με όλο αυτό που συμβαίνει και αποφάσισαν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Ο τρόπος αυτός φυσικά ήταν μία οικονομική ενίσχυση στους κατοίκους και τα θύματα του τυφώνα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του KUWTK, η διάσημη οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει 500χιλιάδες δολάρια (δηλαδή 415 χιλιάδες ευρώ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα χρήματα θα μοιραστούν στις οργανώσεις Ερυθρός Σταυρός και Στρατός Σωτηρίας οι οποίες έχουν φτάσει στα σημεία της καταστροφής. Η Kim Kardashian αφού δημοσίευσε στο account της, την δωρεά της οικογένειας της έκανε και άλλα posts παρακινώντας τον κόσμο να κάνει και αυτός κάποια δωρεά.