Εάν οι φήμες είναι αληθινές, τότε αυτός είναι ο πιο απρόσμενος χωρισμός της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εάν οι φήμες είναι αληθινές, τότε αυτός είναι ο πιο απρόσμενος χωρισμός της χρονιάς

Δεν θα τα φάμε τα κουφέτα τελικά

Για γάμο και κουφέτα πηγαίναμε με αυτό το ζευγάρι του Hollywood, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν θα τους το πετάξουμε το ρύζι. Ο κόσμος του Hollywood είναι όλο εκπλήξεις (ναι στο έχουμε ξαναπεί, ναι βαρέθηκες να το ακούς, αλλά ισχύει) και αυτό αποδεικνύεται μία ακόμη φορά, αφού εάν οι φήμες αυτές που κυκλοφορούν είναι αληθινές, τότε θα μιλάμε για τον πιο απρόσμενο χωρισμό της χρονιάς.

Μπορεί όλο το καλοκαίρι να φαίνεται πως το πέρασαν μέσα στη γλύκα και στον έρωτα, πίσω από αυτή την κουρτίνα όμως κρύβονται άλλα πράγματα και απ’ ότι φαίνεται το ζευγάρι δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά. Ο λόγος για τον Blake Shelton και την Gwen Stefani, οι οποίοι έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια συμβίωσης και κοινής ζωής αποφάσισαν να χωρίσουν.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Blake έδωσε το τέλος και για όλα αυτά φταίνε θέματα του παρελθόντος του. Το δημοσίευμα του OK Magazine αναφέρει πως οι δυο τους τσακωνόντουσαν συχνά πυκνά το τελευταίο διάστημα με αιτίες ότι η Gwen θέλει να μείνει στην Οκλαχόμα και κάποιες εντάσεις μεταξύ της 47χρονης και της μητέρας του Blake, η οποία κρατάει ακόμη επαφές με την πρώην σύζυγό του Miranda Lambert.

«Ωστόσο, εάν ο Blake και η Gwen έχουν όντως χωρίσει ίσως να μην είναι οριστικό, αφού μπορεί να πειστεί να ξαναπροσπαθήσουν. Αγαπάει πολύ την τραγουδίστρια και αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι προσωρινό», αναφέρει πηγή του περιοδικού OK. Μένει λοιπόν να μάθουμε εάν πράγματι οι φήμες αυτές είναι αληθινές.