Μα καλά τι γίνεται εδώ; Η χωρισμένη star βγαίνει οχι με έναν, αλλά με δύο νέους συνοδούς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα καλά τι γίνεται εδώ; Η χωρισμένη star βγαίνει οχι με έναν, αλλά με δύο νέους συνοδούς

Μάλλον δυσκολεύεται να διαλέξει

Ένας Έλληνας τραγουδιστής είχε πει κάποτε το «δίπορτο το αίσθημα σου δίπορτο» και αυτό το τραγούδι φαίνεται στην παρούσα φάση να εκφράζει την γνωστή star, η οποία παρ’ότι χωρισμένη –δεν έχει εκδοθεί ακόμη το διαζύγιο της- απαθανατίστηκε το τελευταίο διάστημα με δύο νέους συνοδούς.

Η ίδια και ο σύζυγος της χώρισαν πριν από περίπου τέσσερις μήνες, αφού τον έπιασε να την απατά με την νταντά των παιδιών τους και από τότε κι εκείνη αποφάσισε πως θα αρχίσει να ζει την ζωή της και πάλι, με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται. Στην προκειμένη περίπτωση η star βγαίνει με δύο άντρες και δεν φαίνεται να την πτοεί ιδιαίτερα.

Μετά τις τελευταίες της εξόδους με τον παντρεμένο αστυνομικό, φήμες αναφέρουν πως τσάκωσαν τη Mel B να φιλιέται με τον φίλο της και κομμωτή Gary Madatyan, με τον οποίο λένε πως βγήκε προκειμένου να αποτραβηχτεί λίγο από τον αστυνομικό. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε και σε έξοδο τους στο Los Angeles μαζί με την 6χρονη κόρη της Madison και οι δυο τους έμοιαζαν σαν να ήταν χρόνια μαζί.

43CBC86300000578 0 image m 29 1504291601890
43CBC85300000578 0 image a 12 1504291302489

Τώρα για το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους και αν συμβαίνει, πιθανότατα να μην το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι, οπότε θα περιμένουμε τα νεότερα. Να σου αναφέρουμε μόνο πως η Mel B βγαίνει με τον παντρεμένο αστυνομικό σχεδόν από τότε που έκανε αίτηση διαζυγίου από τον Stephen Belafonte, οπότε κι εκείνη δεν τη λες και πολύ πιστή.