Breaking news: Το διάσημο ζευγάρι χώρισε και αιτία είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Breaking news: Το διάσημο ζευγάρι χώρισε και αιτία είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός

Το τελευταίο διάστημα μας έχουν μπερδέψει είναι η αλήθεια

Το story γνωστό, αγόρι ερωτεύεται κορίτσι, κορίτσι ερωτεύεται αγόρι, αποφασίζουν να παντρευτούν και τελικά τρίτο πρόσωπο χωρίζει αυτήν την σχέση. Και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο άβολα, όταν το τρίτο πρόσωπο είναι η πρώην σχέση του συντρόφου σου. Κάτι τέτοιο συνέβη και σε αυτό το ζευγάρι ή τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες.

Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο θέλουμε να το πιστέψουμε, αφού και πάλι πριν από μερικές εβδομάδες τους παρουσίαζαν ως χωρισμένους κι εκείνοι διέψευσαν την είδηση. Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα θέλουν τη FKA Twigs και τον Robert Pattinson να χωρίζουν εξαιτίας της πρώην του ηθοποιού, Kristen Stewart.

Για να σε προλάβουμε σου λέμε πως δεν συνέβη κάτι μεταξύ τους, απλά η τόσο στενή σχέση που έχουν και το γεγονός πως τη συμβουλεύεται για προσωπικά ζητήματα, έφτασαν την υπομονή της FKA στο κόκκινο. Μεταξύ μας εδώ που τα λέμε ούτε κι εμάς θα μας άρεσε κάτι τέτοιο, να μιλάει ο φίλος μας συνεχώς με την κολλητή του για προσωπικά του θέματα και ό,τι πρόβλημα έχει να το μοιράζεται πρώτα μαζί της.

FKA εμείς εδώ και πιθανότατα ο μισός γυναικείος πληθυσμός είμαστε με το μέρος σου.