Τα πράγματα είναι σοβαρά! Η Kendall Jenner και το νέο της αμόρε σε τρυφερά τετ-α-τετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα πράγματα είναι σοβαρά! Η Kendall Jenner και το νέο της αμόρε σε τρυφερά τετ-α-τετ

Μήπως πρέπει να παραδεχτούν την σχέση τους;

Αν κάποιος μας ρωτούσε ποιο πιστεύουμε πως είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Hollywood η απάντηση μας θα ήταν άμεση και γρήγορη. Το κρυφτό φυσικά και σίγυρα το έχεις καταλάβει κι εσύ. Το τελευταίο διάστημα αυτό το παιχνίδι αρέσει πολύ στην Kendall Jenner η οποία εξακολουθεί να κρύβεται και να μην αποκαλύπτει πια δημόσια την σχέση της με τον Blake Griffin.

Το νεαρό supermodel και ο μπασκετμπολίστας το τελευταίο διάστημα βγαίνουν συνεχώς μαζί, χωρίς ωστόσο να παραδέχονται πως είναι μαζί. Μάλιστα την τελευταία εβδομάδα ο φωτογραφικός απαθανάτισε την Kendall σε δύο συνεχόμενες εξόδους με τον Blake στο Los Angeles, όπου αρχικά γευμάτισαν στο αγαπημένο εστιατόριο των Kardashians και στην συνέχεια απόλαυσαν και το ποτό τους σε γνωστό bar της περιοχής.

kendall jenner flashes major skin in bikini top mini shorts on lunch date with rumored flame blake griffin gal 1

Βέβαια να σου πούμε, πως σύμφωνα με πληροφορίες του People, η Kendall και ο Αsap Rocky δεν έχουν χωρίσει επίσημα, καθώς θέλει πρώτα να σιγουρέψει την σχέση της με τον Blake, ο οποίος τον Ιούλιο κυκλοφόρησε πως είναι πολύ κοντά στο να επανασυνδεθεί με την πρώην σύζυγο του και μητέρα των δύο παιδιών του, Brynn Cameron. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν και του ποιος θα κερδίσει το κρυφτό.

kendall jenner flashes major skin in bikini top mini shorts on lunch date with rumored flame blake griffin gal 2