Έπειτά από 8 μήνες το διάσημο ζευγάρι κάνει και πάλι δημόσιες κοινές εμφανίσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έπειτά από 8 μήνες το διάσημο ζευγάρι κάνει και πάλι δημόσιες κοινές εμφανίσεις

Είχαμε ξεχάσει πως είναι μαζί αυτοί οι δύο stars

Οχτώ μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που είδαμε μαζί σε κοινή έξοδο τους, το διάσημο ζευγάρι. Σε όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών, δεν θα σου κρύψουμε, πως ήταν πολλές οι φορές που πιστέψαμε πως οι δυο τους έχουν πια χωρίσει. Υπήρχαν ωστόσο κάποιες πηγές που κάθε τόσο αναφερόταν σε εκείνους και έτσι ξέραμε πως είναι ακόμη μαζί.

Αυτά όμως όλα ανήκουν πια στο παρελθόν μιας και το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε και πάλι τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις του. Εντάξει, όταν λέμε κοινές μην φανταστείς κι εσύ πως περπατούσαν χεράκι χεράκι, είχαν μια κάποια απόσταση μεταξύ τους, αλλά δεν παύει να ήταν μαζί.

Η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronofsky έδωσαν το παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να καταγράψει την άφιξη τους. Η 27χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο αρκετά καλοκαιρινό φόρεμα, που της πήγαινε υπέροχα, ενώ ο σκηνοθέτης φίλος της ήταν ντυμένος πολύ βαριά και φυσικά προσπάθησε να αποφύγει τα φωτογραφικά φλας, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/

https://www.instagram.com/p/

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, ο,τιδήποτε και αν έχει ακουστεί περί τσακωμού και χωρισμού δεν ισχύει, αντιθέτως είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

DPG Network