Το διάσημο ζευγάρι χωρίζει, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι χωρίζει, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι του

Σκούρα τα πράγματα

Ένα ποτό παραπάνω και ένα πάρτι ήταν αρκετά για να φτάσει το διάσημο ζευγάρι στον χωρισμό λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι του. Μόλις μερικές εβδομάδες πριν ο διάσημος ποδοσφαιριστής και η σύζυγος του ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για 4η φορά, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Ο Wayne Rooney και η σύζυγος του Coleen τα τελευταία 24ωρα είναι το πρώτο θέμα στην Βρετανία, αφού ο σύζυγος της συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε και μία μελαχρινή 29χρονη γυναίκα στο αυτοκίνητο. Ποιος είδε την εγκυμονούσα και δεν την φοβήθηκε. Η μητέρα τριών παιδιών επέστρεψε άρον άρον από τις διακοπές της στη Μαγιόρκα και φυσικά έγινε ο απόλυτος χαμός.

Η ίδια ήταν πεπεισμένη πως ο σύζυγος της δεν της ήταν και πολύ πιστός και πήρε η ίδια τηλέφωνο την 29χρονη απαιτώντας να μάθει τι ακριβώς συνέβη στο αμάξι. Εκείνη της απάντησε πως δεν έγινε απολύτως τίποτα εκτός από ένα φιλί και μία αγκαλιά τα οποία όμως ήταν πολύ αθώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φέρεται να του είπε: «Πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό ενώ είμαι έγκυος;, Πως γίνεται να είσαι τόσο χαζός»; Η Coleen τώρα βρίσκεται στο σπίτι της μητέρας της παρέα με τα παιδιά της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να ζητήσει διαζύγιο από τον άσο της Manchester United. Στο παρελθόν έχουν ακουστεί πολλές φορές φήμες πως χωρίζουν, αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν και πάλι ή το τέλος είναι οριστικό;