Γάμος στο Hollywood; Το διάσημο ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν την εκκλησία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος στο Hollywood; Το διάσημο ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν την εκκλησία

Και ζηλέψαμε πάρα πολύ

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Kate Middleton, το Hollywood μας φέρνει μία ακόμη ευχάριστη είδηση και αυτή δεν είναι άλλη από έναν γάμο που όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Δύο αγαπημένοι μας ηθοποιοί που εδώ και δύο χρόνια περίπου βρίσκονται σε σχέση, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκονται ένα βήμα πριν το γάμο.

Μπορεί να τους χωρίζουν 12 χρόνια, όμως έκαναν πράξη το «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» και μας το έχουν αποδείξει εδώ και καιρό. Ο Michael Fassbender –που έχει αποχαιρετήσει εδώ και δύο χρόνια το κλάμπ των εργένηδων- και η Alicia Vikander όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Και αν πίστευες πως έχουμε ακόμη χρόνο να του αλλάξουμε γνώμη –τέτοιους άντρες δεν τους αφήνεις- μάθε πως ο γάμος τους θα γίνει πολύ σύντομα. Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί στην Ibiza τον Οκτώβριο. Ναι, σχεδόν σε έναν μήνα το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

«Οι πληροφορίες για το πάρτι έχουν δοθεί και είναι πολύ καλά κρυμμένες. Οι καλεσμένοι έχουν ενημερωθεί να φτάσουν στην Ibiza μία συγκεκριμένη ημερομηνία και από εκεί θα τους παραλάβουν και θα τους οδηγήσουν στο ξενοδοχείο», αναφέρει μία πηγή. Ραντεβού τον Οκτώβριο λοιπόν για τον πιο hot γάμο της χρονιάς.