Έναν χρόνο μετά το τρίτο της παιδί, η Megan Fox μιλάει για το πόσο δύσκολα έχασε τα κιλά της γέννας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έναν χρόνο μετά το τρίτο της παιδί, η Megan Fox μιλάει για το πόσο δύσκολα έχασε τα κιλά της γέννας

Κι όμως εμάς μας φάνηκε πως τα κατάφερε μια χαρά

Είναι μία πολύ δοτική μαμά και αγαπάει πολύ τα τρία της αγόρια, που έχει αποκτήσει με το άτακτο αγόρι του Hollywood, Bryan Austin Green. Η Megan Fox στην πρώτη της συνέντευξη ένα χρόνο μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού, Journey, μιλάει για το πόσο δύσκολο ήταν να επαναφέρει το σώμα της και πάλι στην προ-εγκυμοσύνη του μορφή.

Η μελαχρινή ηθοποιός έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας –των αντρών περισσότερο για να είμαστε ειλικρινής- για τις υπέροχες καμπύλες της και το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της, αλλά στην πρόσφατη συνέντευξη της, εξολμολογήθηκε πως χρειάστηκε πάρα πολύ και σκληρή δουλειά για να χάσει τα κιλά που πήρε στην τελευταία της εγκυμοσύνη.

43EFA5EF00000578 4854272 Sizzling Hollywood actress Megan Fox 31 posed in her lingerie fo a 135 1504624793793

Η 31χρονη συγκεκριμένα ανέφερε: «Γυμναζόμουν πολύ σκληρά. Αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για μένα με πολλές βόλτες και πολύ τρέξιμο. Ήταν απαίσιο. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου σχεδόν έναν χρόνο τώρα. Δεν υπάρχει ούτε ένα βράδυ που να έχω κοιμηθεί καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Θηλάζω ακόμη τον Journey και ξυπνάει συνέχεια το βράδυ, μετά ξυπνάνε και τα άλλα δύο και έρχονται στο κρεβάτι μαζί μου».

Τάδε έφη η μαμά Megan, η οποία ωστόσο δήλωσε πως λατρεύει πολύ τα παιδιά της. Δύσκολη η μητρότητα τελικά.