Μόλις μάθαμε το φύλο του μωρού της Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις μάθαμε το φύλο του μωρού της Kate Middleton

Πως αισθάνεται άραγε ο πρίγκιπας William;

Η 4η Σεπτεμβρίου είναι μέρα που θα γραφεί στα πρακτικά, αφού το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε μέσω του επίσημου account στο Twitter, πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά. Μπορεί από τότε που μπήκε το 2017 να ακούστηκε πολλές φορές η είδηση πως η Δούκισσα είναι έγκυος, όμως αυτή τη φορά ήταν πέρα για πέρα αληθινή.

Το μόνο θέμα βέβαια ήταν πως τότε δεν μας ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού, όμως το In Touch με αποκλειστικές πληροφορίες αποκαλύπτει πως η Kate θα γίνει μανούλα σε ένα ακόμα κοριτσάκι. «Αυτό ήταν το όνειρο της Kate», αναφέρει μία πηγή, «Πάντα ήθελε να κάνει δύο κορίτσια κι ένα αγόρι, όπως ακριβώς και η μητέρα της».

Και αν τα δημοσιεύματα είναι αληθινά τότε η πριγκίπισσα Charlotte θα αποκτήσει μία αδερφούλα, ενώ ο πρίγκιπας –της καρδιάς μας- George θα είναι πια ο μεγάλος αδερφός δύο δεσποινίδων. Η πηγή αναφέρει επίσης πως ήταν πάντα στα σχέδια του ζευγαριού ένα τρίτο παιδάκι. Η Charlotte έχει ένα απίστευτο ταμπεραμέντο και θέλανε μία ακόμη κόρη σαν κι εκείνη, plus ο πρίγκιπας William λατρεύει την ιδέα του να είναι εκείνος και ο γιος του η μειοψηφία στην οικογένεια και να έχουν γύρω τους 3 γυναίκες.

Ελπίζουμε οι πληροφορίες να βγουν αληθινές και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.