Επίσκεψη στο απίστευτο νέο διαμέρισμα της Jennifer Aniston

Επίσκεψη στο απίστευτο νέο διαμέρισμα της Jennifer Aniston

Η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το LA και να μετακομίσει στην Νέα Υόρκη, αγοράζοντας ένα penthouse που ζαλίζει τόσο από τη θέα που παρέχει όσο και από την ομορφιά του.

Λεφτά, υπάρχουν, τουλάχιστον για μία από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood. Θέλοντας, λοιπόν, να αλλάξει παραστάσεις και τρόπο ζωής, και δεδομένου πως έχει τους απαραίτητους πόρους για να το κάνει, η Jennifer Aniston εγκατέλειψε το σπίτι της στο «γκλαμουράτο» Los Angeles και μετακόμισε στην πιο «κουλτουριάρα» Νέα Υόρκη, και πιο συγκεκριμένα σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της πόλης, το West Village.

Το νέο της διαμέρισμα -στη Νέα Υόρκη όλοι μένουν σε διαμερίσματα- κόστισε 8 εκ. δολάρια και μάλλον άξιζε μέχρι και το τελευταίο cent, μιας και πρόκειται για ένα penthouse στον 18ο όροφο ενός πανέμορφου κτιρίου, κλασικής νεοϋρκέζικης γραμμής με τα τούβλα στο εξωτερικό μέρος της πρόσοψης, το οποίο διαθέτει περιμετρική βεράντα που παρέχει μια εκπληκτική, το λιγότερο, πανοραμική θέα σε όλη τη Νέα Υόρκη. Η Aniston, επίσης, αγόρασε και το διαμέρισμα μιας κρεβατοκάμαρας του 17ου ορόφου, με σκοπό να ενώσει τα δύο διαμερίσματα σε μια υπέρ-μεζονέτα, εσωτερικού μεγέθους 250τ.μ. και 80τ.μ. εξωτερικού.

Το διαμέρισμα άνηκε πριν στην διάσημη hair-stylist των διασήμων, Sally Hershberger, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως το να έχεις καλή σχέση με την κώμη στη Νέα Υόρκη -είτε είσαι διάσημη για τη δική σου, είτε περιποιείσαι άλλες διάσημες- πιάνει τόπο και, σίγουρα, πληρώνει καλά.