Πιο ευτυχισμένη από ποτέ: Η Katie Holmes είναι full ερωτευμένη και το φωνάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ: Η Katie Holmes είναι full ερωτευμένη και το φωνάζει

Ποια είναι τα σχέδια του ζευγαριού;

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που αποκαλύφθηκε κι επίσημα πως η Katie Holmes και ο Jamie Foxx είναι ζευγάρι. Τέσσερα χρόνια απόλυτης σιωπής πέρασαν μέχρι επιτέλους το διάσημο ζευγάρι να μας αποκαλύψει τη σχέση του. Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί επικρατούσε όλη αυτή η μυστικότητα και πλέον λίγο μας νοιάζει, αφού ξέρουμε πια πως είναι μαζί.

Μπορεί κάποιοι να δυσανασχέτησαν με αυτή την είδηση (βλ. Tom Cruise) και να μίλησαν για προδοσίες, όμως η Katie και ο Jamie δεν δίνει σημασια σε τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται και αυτό επειδή είναι φουλ ερωτευμένοι. Μία πηγή μάλιστα ανέφερε στο HollywoodLife πως η 38χρονη ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον Jamie, ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμη για γάμο ή για άλλα παιδιά. Λατρεύει αυτή την ελευθερία που έχει η σχέση της με τον Jamie και θέλει να τη διατηρήσουν όσο μπορούν.

Οι δυο τους έμοιαζαν πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι όταν περπατούσαν χέρι-χέρι στην παραλία στο Μαλιμπού και αυτό πραγατικά το ζηλέψαμε πολύ. Ελπίζουμε να τους δούμε σύντομα σε κάποια κοινή τους έξοδο και πάλι και να μην τους ψάχνουμε και πάλι με τα κυάλια, όπως τα τελευταία τέσσερα χρόνια.