New couple alert; Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New couple alert; Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Πολύ θα θέλαμε να ισχύουν οι φήμες

Ένας νέος έρωτας φαίνεται πως γεννιέται στο Hollywood, μετά από τη συναυλία που πραγματοποίησαν δύο γνωστοί καλλιτέχνες. Οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα και σχόλια μέσω Twitter και όλο το διαδίκτυο κάνει λόγο για το νέο ζευγάρι της showbiz.

Η Kelly Clarkson και ο Sam Smith φαίνεται πως είναι το νέο καινούργιο ζευγάρι του Hollywood ή αυτό καταλαβαίνουμε από τα σχόλια-μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους μετά την γνωριμία τους στη συναυλία. Την αρχή έκανε η Kelly Clarkson η οποία έγραψε: «Συνάντησα τον Sam Smith και ολόκληρη την μπάντα του σήμερα. Απίστευτα γλυκός τύπος. Λάτρεψα ήδη τη μουσική του και είμαι πλέον είμαι μία από τους fan του».

Ο Sam φυσικά δεν θα μπορούσε να μην εκλάβει αυτή τη δόση αγάπης από την Kelly και απάντησε στο tweet της κάπως έτσι: « Είσαι απίστευτα υπέροχη με κάθε τρόπο δεσποινίς Clarkson. Όλη μου η αγάπη πάντα και για πάντα. Ελπίζω να σε δω σύντομα». Είναι εμφανές πως εδώ γεννιέται –αν δεν υπάρχει δηλαδή- ένας πολύ μεγάλος έρωτας. Ελπίζουμε να μην διαψευστούμε.