Fergie-Josh Duhamel: H πραγματική αιτία του χωρισμού κάνει το γύρο του διαδικτύου

Γωγώ Φούντα
Fergie-Josh Duhamel: H πραγματική αιτία του χωρισμού κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τι συνέβη πραγματικά;

Mόλις χθες οι Fergie και Josh Duhamel ανακοίνωσαν ότι ήδη από το χειμώνα έχουν πάρει την απόφαση να χωρίσουν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε βάζουν την οικογένεια και το παιδί τους πάνω απ’ όλα.

Και αφού αρκετοί αναρωτήθηκαν το γιατί, αφού έδειχναν τόσο αγαπημένοι και ταιριαστοί, κάποιες αρκετά πιπεράτες ειδήσεις κάνουν το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει λόγω των συχνών απιστιών του Josh ο οποίος μάλιστα κεράτωσε τη Fergie με μία stripper (πρωτότυπο). Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2009 και όπως αρκετοί υποστηρίζουν η διάσημη τραγουδίστρια δεν το ξεπέρασε ποτέ.

Παρόλα αυτά, προσπάθησε αρκετά, τον συγχώρησε και όπως είχε πει και σε συνέντευξή της «όλα αυτά είναι μέρος της showbiz», κάτι που βέβαια είναι αλήθεια αλλά δεν είναι και δικαιολογία.

fergie josh duhamel marriage scandals split 05

Άλλοι, θεωρούν ως αιτία και την μάχη της Fergie με τα ναρκωτικά, καθώς είχε παραδεχτεί στην ίδια συνέντευξη ότι προσπαθεί αλλά δεν είναι αυτό που λέμε… απολύτως νηφάλια.

Σημασία βέβαια έχει ότι ο χωρισμός είναι γεγονός. Όσο για τα υπόλοιπα, όρεξη να έχουμε να μαθαίνουμε.