Η πρώτη εμφάνιση της Selena Gomez μετά τις αποκαλύψεις και οι λεπτομέρειες για την μεταμόσχευση

Γωγώ Φούντα
Η πρώτη εμφάνιση της Selena Gomez μετά τις αποκαλύψεις και οι λεπτομέρειες για την μεταμόσχευση

H star συγκλόνισε με την περιπέτεια της υγείας της

Η αλήθεια είναι ότι ένα παγκόσμιο σοκ το προκάλεσε η Selena Gomez, όταν χθες ανακοίνωσε ότι πρόσφατα υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού, έπειτα από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στην υγεία της λόγω του αυτοάνοσου νοσήματος από το οποίο πάσχει, Lupus.

H δότρια ήταν η κολλητή της φίλη Francia Raisa, με την οποία ποζάρει σε διπλανά κρεβάτια, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης για το άγνωστο δράμα της. Σήμερα, στον απόηχο όλου αυτού, εμφανίζεται υγιής και όμορφη στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Woody Allen της οποίας ο τίτλος δεν είναι ακόμη γνωστός.

Η Selena, προχώρησε στην αποκάλυψη λεπτομερειών σχετικά με την περιπέτειά της, λέγοντας ότι όλα ξεκίνησαν τον Μάιο, κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας του αγαπημένου της The Weeknd, στο Σικάγο, όπου και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και παρόλο που ήδη βρισκόταν σε λίστα για μεταμόσχευση, οι γιατροί θεώρησαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

99997777

Ο Lupus είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο μπορεί να επηρεάσει τα νεφρά, την καρδιά, τον εγκέφαλο, το δέρμα, τους πνεύμονες και άλλα μέρη του σώματος. Συνήθως, μετά την μεταμόσχευση οι ασθενείς δεν αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα μιας και τα μοσχεύματα παραμένουν υγιή.