Whaaat;; Η Jennifer Lawrence αποχωρεί από τον κόσμο του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaaat;; Η Jennifer Lawrence αποχωρεί από τον κόσμο του Hollywood

Τι συνέβη στην ηθοποιό;

Μια περίεργη και σίγουρα όχι ευχάριστη είδηση μας ήρθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η οποία αφορά την Jennifer Lawrence και την καριέρα της ως ηθοποιός. Μία είδηση που καθόλου δεν μας άρεσε όταν την ακούσαμε, αλλά είναι απολύτως σεβαστή από όλους. Η 27χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Hollywood και από την καριέρα της.

Υποθέτουμε βέβαια πως είναι μία προσωρινή κατάσταση ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να είναι. Η νεαρή ηθοποιός που τώρα προμοτάρει τη νέα της ταινία «Mother» ανέφερε πως το πρόγραμμα της είναι ελεύθερο για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Κάνω ένα διάλειμμα, δεν έχω τίποτα στα σκαριά για τα επόμενα δύο χρόνια», είπε η ηθοποιός στο The today show. «Δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν ξέρω καθόλου. Μήπως να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την κεραμική; Νομίζω πως απλά θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα, θα σας δω ξανά σε έξι μήνες».

Τάδε έφη Jennifer Lawrence και μας άφησε λίγο άφωνους με την επιλογή της. Όχι πως την κατηγορούμε βέβαια, όλοι χρειάζονται την ξεκούραση τους και έπειτα από επτά χρόνια επιτυχιών ήρθε η ώρα να φύει για λίγο από το προσκήνιο και να απολαύσει την ιδιωτικότητα της.

Λες να κάνει και κανέναν μυστικό γάμο με τον Darren Aronofsky, τώρα που θα τη χάσουμε για λίγο;