Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη στο Instagram και το συγκινητικό μήνυμα

Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη στο Instagram και το συγκινητικό μήνυμα

Πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά

Η Ελένη Τσολάκη διανύει την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού εχθές ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη. Ένας παραμυθένιος γάμος, όπως τον έιχε φανταστεί και η ίδια, και πολλοί συγγενείς και φίλοι ολοκλήρωσαν την πιο όμορφη βραδιά της ζωής της.

Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται πια στο κλαμπ των παντρεμένων και πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram, συνοδεύοντας την με το πιο γλυκό και συγκινητικό μήνυμα.

«Σας ευχαριστουμε για τις τοσο ομορφες ευχες σας για τη πιο ομορφη κ σημαντικη μερα της ζωης μας!!!Ηταν ολα μαγικα!!!!???Οι ευχές σας ευχές μας για το καθένα ξεχωριστά!! @esbokou είσαι η καλύτερη όλων κ το πιο υπέροχο πλάσμα σ ευχαριστούμε τόσο πολύ για την άψογη διοργάνωση, @islandathensriviera ήταν όλα παραμυθένια, @dimitrisskarmoutsos ευχαριστώ για την υπέροχη τούρτα, @konidi έφτιαξες το νυφικό των ονείρων μου!!!Τα φιλακαράκια μας που χάρηκαν με τη χαρά μας κ τα κουμπαράκια μας @chrysakalpaki @iosifmarinakis @maria_tsakiris που γεμίσατε με αγάπη το γάμο μας!!!???

Ήταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας!!!», έγραψε στη λεζάντα και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους.