Η πιο απρόσμενη επανασύνδεση: Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και συζητάει για γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πιο απρόσμενη επανασύνδεση: Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και συζητάει για γάμο

Θα έχουμε άραγε γάμους στο Hollywood;

Μπορεί να έχουν περάσει επτά μήνες από τότε που το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή, όμως έκτοτε τους έχουμε δει μαζί περισσότερες φορές και από τότε που είχαν σχέση ή περίπου τόσες. Το διάσημο ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες βγαίνει και πάλι και έχει ήδη απαθανατιστεί αρκετές φορές σε έξοδο του. Μάλιστα κάποιες πηγές αναφέρουν αποκλειστικά στο Life&Style πως προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, αλλά το πάνε πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ζευγάρι σκέφτεται σύντομα να ανέβει ακόμη και τα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια είναι πως μετά τον χωρισμό τους πιστεύαμε πως δεν θα τα έβρισκαν ξανά, μιας κι εκείνος πίστευε πως ζούσε στη σκιά της καλής του, ωστόσο ο Orlando Bloom και η Katy Perry φαίνεται πως έχουν άλλα σχέδια.

Παρά τον χωρισμό τους δεν μπόρεσαν να μείνουν για πολύ μεγάλο διάστημα ο ένας μακριά από τον άλλο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Orlando έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο την Katy ακόμη και ως χωρισμένοι. Λέτε να έχουμε γάμους στο Hollywood από εκεί που δεν τους περιμένουμε;