Το twitter τα «βάζει» με τη Nicole Kidman και την συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά της!

Ερμιόνη Σαρρή
Το twitter τα «βάζει» με τη Nicole Kidman και την συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά της!

Η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετά Emmy Awards και πρέπει να φανείς υπομονετική και έτοιμη να ακούσεις τα πάντα. Στο συγκεκριμένο κείμενο θα επικεντρωθούμε στη Νicole Kidman και λόγο τον οποίο έβγαλε κρατώντας το βραβείο της ως η καλύτερη γυναίκα ηθοποιός για τον ρόλο της στην ταινία Big Little Lies.

Η ηθοποιός φορώντας την υπέροχη κόκκινη τουαλέτα της παρέλαβε το βραβείο της και δε δίστασε να ευχαριστήσει τους δικούς της ανθρώπους που βρίσκονται εδώ και χρόνια στο πλευρό της. Συγκεκριμένα, έχοντας το αγαλματίδιο των Emmy Awards στα χέρια τόνισε ξεσπώντας σε κλάματα :« Είμαι ταυτόχρονα μητέρα και σύζυγος. Έχω δύο μικρές κόρες, την Sunny και την Faith και τον λατρεμένο μου Keith, στον οποίο και ζήτησα να με βοηθήσει να ακολουθήσω αυτό το καλλιτεχνικό μονοπάτι, και όλοι τους έχουν θυσιάσει αρκετά πράγματα για αυτό εδώ. Θέλω οι μικρές μου να το έχουν στο ράφι τους και να το κοιτούν και να σκέφτονται πως ‘’κάθε φορά που η μαμά δεν με έβαλε το βράδυ στο κρεβάτι ήταν εξαιτίας αυτού εδώ».



Ο λόγος αυτός όμως προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα social media και κυρίως στο twitter καθώς η Nicole Kidman δεν αναφέρθηκε καθόλου στα δύο μεγαλύτερα και υιοθετημένα της παιδιά Connor και Isabella. Κάποιοι θεώρησαν πως αφού μίλησε για την οικογένειά της δεν έπρεπε να ξεχάσει... κανέναν.

nicole twitter 1
nicole twitter 2
nicole twitter 3