Αγνώριστη! Οι νέες φωτογραφίες της Lindsay Lohan που πρόδωσαν το botox

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αγνώριστη! Οι νέες φωτογραφίες της Lindsay Lohan που πρόδωσαν το botox

Η αλλαγή είναι ολοφάνερη!

Μπορεί να έχουμε αρκετό καιρό να δούμε την εν λόγω star, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να μην καταλάβουμε πως κάτι δεν πάει καλά μαζί της. Ίσως η τελευταία φορά στα γενέθλια της, τα οποία πραγματοποίησε στη Μύκονο, να μην είναι πολύ χαρακτηριστική για το πώς ήταν πριν η star, όμως η αλλαγή της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η 31χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στην εβδομάδα μόδας της Μαδρίτης στο πάρτι της κολεξιόν S/S 2018 του Jorge Vazquez και η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε κάπως να την αναγνωρίσουμε. Η Lindsay Lohan μάλλον το έκανε το θαύμα της και θα το ανακαλύψεις και μόνη σου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση της.

GettyImages 849144582

Μόλις οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τα social media πήραν φωτιά με τους fan της οι οποίοι παρατήρησαν τη διαφορά στο πρόσωπο της να γράφουν διάφορα σχόλια, τα οποία δεν ήταν απαραιτήτως καλά. Σε μία από τις φωτογραφίες που φαινόταν ιδιαίτερα σηκωμένο το φρύδι της, κάποιος έγραψε: «Ερώτηση για σένα Lindsay, κάνεις αυτό το ύφος επίτηδες ή αυτό το φρύδι είναι αποτέλεσμα κακού botox»;

GettyImages 849144630

Και τον/την δικαιολογούμε για το σχόλιο της γιατί το αποτέλεσμα ήταν πράγματι κάπως περίεργο και τρομακτικό.