Οι νέες φωτογραφίες της Kaia Gerber και οι φόβοι περί ανορεξίας

Οι νέες φωτογραφίες της Kaia Gerber και οι φόβοι περί ανορεξίας

Η κόρη της Cindy Crawford μπορεί να είναι μόλις 16 ετών αλλά έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο της μόδας να την αγαπήσει. Πριν ακόμη ενηλικιωθεί έχει συμμετάσχει σε διάφορα fashion shows και ας μην ξεχνάμε πως παραβρέθηκε ακόμη και στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Κάποιες νέες φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου μαζί με τον αδερφό της Presley που κυκλοφορούν στο radaronline τους δείχνουν κάπως αδυνατισμένους. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως η διάσημη μαμά της Kaia Gerber και του Presley ανησυχεί για τους δυο τους στο κομμάτι των κιλών.

Αγαπούν και οι δυο τους αρκετά το χώρο της μόδας αλλά η λεπτή τους σιλουέτα έχει κάνει την Cindy Crawford ανησυχεί υπερβολικά για το μέλλον τους.

cindy crawford kids Kaia presley gerber anorexic scary skinny 06 copy

Όντως σε μερικές φωτογραφίες τα πόδια της Kaia φαίνονται πολύ μα πολύ αδύνατα αλλά ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Το ξέρουμε πως πολλά κορίτσια που ασχολούνται με το modeling «πέφτουν» στο τρυπάκι των διατροφικών διαταραχών για να είναι πάντοτε «in shape» και ευχόμαστε η Kaia να γυρίσει την πλάτη σε όλο αυτό. Και όχι μόνο εκείνη.

448268E600000578 4902554 image a 47 1505907616466

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη βόλτα των δύο παιδιών της Crawford σε πάρκο του Λονδίνου μαζί με την παρέα τους.