Ένα βήμα πριν το χωρισμό; Η Gisele, ο Tom Brady και τα προβλήματα στον γάμο τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα βήμα πριν το χωρισμό; Η Gisele, ο Tom Brady και τα προβλήματα στον γάμο τους

Η Gisele και ο Tom Brady μπορεί να φαίνονται ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι στα social media –συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες και εκδηλώνουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλον- όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Και ο star αποκάλυψε πως δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα στο σπίτι τους.

Το διάσημο ζευγάρι τσακώνεται πολύ συχνά και ο λόγος είναι πάντα ένας, το πότε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο σύζυγος της. Η Gisele βέβαια ήξερε πάρα πολύ καλά σε τι «περιπέτειες» θα έμπαινε όταν παντρευόταν τον Tom Brady, ωστόσο ο έρωτας της τότε ήταν πολύ μεγαλύτερος και σκεφτόταν ή μάλλον ήλπιζε πως θα μπορούσε να τον κάνει να αλλάξει τους επαγγελματικούς του στόχους.

Σε συνέντευξη του στο CBS ο 40χρονος αποκάλυψε πως λατρεύει να παίζει αμερικάνικο ποδόσφαιρο και δεν θέλει να τα παρατήσει ακόμη. Ανέφερε επίσης πως η 37χρονη σύζυγος του δεν είναι και πολύ χαρούμενη με την επιλογή του (να συνεχίσει να παίζει) και εύχεται να τα παρατούσε νωρίτερα. Αυτό δημιουργεί πολλές τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι και έχει ως αποτέλεσμα πολύ συχνούς τσακωμούς.

Ο Tom Brady ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να «κρεμάσει τα παπούτσια του» πολύ σύντομα πάντως και η Gisele κάπως το πήρε στραβά. Λες σιγά σιγά αυτό να τους οδηγήσει στον χωρισμό;