O Rob Lowe εξομολογείται: "Είμαι νηφάλιος εδώ και 21 χρόνια"

O Rob Lowe εξομολογείται: "Είμαι νηφάλιος εδώ και 21 χρόνια"

Τον θυμόμαστε από τις ταινίες του '80, όταν έκανε τα κοριτσάκια να κλαίνε και μόνο στο άκουσμά του. Ο Rob Lowe μεγάλωσε και επέστρεψε για να δείξει το νέο του πρόσωπο.

Αστέρι που μπορεί να έλαμψε για μερικά χρόνια, χάθηκε όμως πολύ γρήγορα. Ο Rob Lowe ακολούθησε την καταραμένη πορεία πολλών celebrities του Χόλιγουντ. Ναρκωτικά, αλκοόλ, σεξουαλικά σκάνδαλα και καταστροφικές παρέες τον οδήγησαν εκτός κυκλώματος και εντός ενός μάταιου κύκλου που φαινόταν να μην έχει τέλος.Ο ίδιος δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ύστερα από αρκετά χρόνια κατάφερε να αποτοξινωθεί και να ισορροπήσει. Όντας νηφάλιος τα τελευταία 21 χρόνια, δίνει το στίγμα για μια νέα αρχή.

Η επιστροφή του στη μικρή οθόνη με το «Parks and Recreation» δημιούργησε θετικές εντυπώσεις. Το βιβλίο του με τίτλο «Stories I Only Tell My Friends» μιλάει για εκείνη την περίοδο όπου τα πάρτι και τα κορίτσια με πλούσια προσόντα ήταν η μόνη του ασχολία.

Η αποτοξίνωση, λέει, του έκανε καλό. «Ήταν τέλεια. Το λάτρεψα και αυτό επειδή ήμουν έτοιμος. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι πηγαίνουν για αποτοξίνωση και δεν είναι πραγματικά έτοιμοι. Θέλεις να είσαι νηφάλιος για τους γονείς σου, τη δουλειά σου, για τους μπάτσους, θέλεις να είσαι νηφάλιος για να προστατεύσεις την εικόνα σου. Πολλοί καλοί λόγοι, δυστυχώς όμως, το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι να θέλεις να είσαι νηφάλιος για σένα».

Μια νέα αρχή για τον Rob Lowe; Πιθανό. Άλλωστε το Χόλιγουντ έχει αποδείξει πως ξέρει να συγχωρεί.