Δεν αφήνουν τη Jennifer Lopez να αγιάσει

Δεν αφήνουν τη Jennifer Lopez να αγιάσει

Μετά τον Jay Leno, ήρθε η σειρά της Ellen DeGeneres να ντροπιάσει δημοσίως την JLo.

Μόλις μια μέρα μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Jay Leno, όπου εκεί που δεν το περίμενε αποκαλύφτηκε μπροστά στα μάτια της –καθώς και εκατομμυρίων τηλεθεατών- το ένοχο παρελθόν της τη δεκαετία του '90 ως χορεύτρια στους New Kids On The Block, η Jennifer Lopez δέχτηκε άλλο ένα «χτύπημα» στην ώρα του prime time της αμερικάνικης τηλεόρασης, αυτή τη φορά από την Ellen DeGeneres.

H διάσημη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο show της DeGeneres, στα πλαίσια της προώθησης του νέου της άλμπουμ «Love?», αλλά κι εκεί την περίμενε άλλη μια ντροπιαστική στιγμή στη ζωή της, την οποία ωστόσο κατάφερε να αντιμετωπίσει με αρκετό χιούμορ –ας έκανε κι αλλιώς αν μπορούσε, δηλαδή.

Η DeGeneres ανάγκασε την Lopez να παίξει μαζί της ένα παιχνίδι, όπου θα έπρεπε να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε χορευτική φιγούρα είχε σχεδιασμένη η κάρτα που θα της έδειχνε κάθε φορά η παρουσιάστρια. Η Ellen θα κρατούσε τη κάρτα κάθε φορά πάνω από το κεφάλι της, ώστε να μην ξέρει ποιος χορός παρουσιάζεται και να πρέπει να το καταλάβει από τις χορευτικές ικανότητες της Lopez.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά η Jennifer κατάφερε να πάρει την εκδίκησή της, αναγκάζοντας την DeGeneres να πάρει τη θέση της και να παίξει με τους ίδιους κανόνες. Πάντως, στη θέση της, θα προσέχαμε που μας καλούν από δω και πέρα. Πόσα χτυπήματα να αντέξει ακόμα η γυναίκα;

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.