Έξω φρενών: Η star απαντά στα προσβλητικά δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξω φρενών: Η star απαντά στα προσβλητικά δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της

Ποιος είδε την ηθοποιό και δεν τη φοβήθηκε

Πριν από κάποιες ημέρες η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στο πως αυτή προέκυψε. Βέβαια κάποια δημοσιεύματα ήταν αρκετά έτσι ώστε να βγει εκτός εαυτού και να απαντήσει φυσικά στον δημοσιογράφο που τα έγραψε.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα λοιπόν εμφανίστηκαν κάπως διαστρεβλωμένα, αναφέροντας πως ο σύζυγος της την ανάγκασε να μείνει έγκυος. Αυτό συνέβη όταν στη συνέντευξη της η ηθοποιός ανέφερε, πως ο σύζυγος της πέταξε στο μπάνιο τα αντισυλληπτικά της όταν αποφάσισαν πως ήταν καιρός να κάνουν οικογένεια. Ο δημοσιογράφος βέβαια άλλαξε λίγο τα λόγια της, κάνοντας το να φαίνεται σαν να την ανάγκασε.

Ποιος είδε τη Nikki Reed και δεν τη φοβήθηκε, μόλις είδε αυτά τα δημοσιεύματα. Φυσικά δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε κατάλληλα στον δημοσιογράφο που είχε τη φαεινή ιδέα να τα μετατρέψει λίγο, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο της ηθοποιού. Η 29χρονη ηθοποιός απάντησε με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Twitter account της, κάνοντας τον δημοσιογράφο να νιώσει τουλάχιστον κακός και ανίδεος.

Μεταξύ άλλων στην απάντηση της αναφέρει πως ποτέ δεν εξαναγκάστηκε να μείνει έγκυος επειδή ο σύζυγος της, της πέταξε τα χάπια, αντίθετα ήταν κάτι που ήθελαν πολύ και οι δύο και το αποφάσισαν από κοινού. Έγραψε επίσης, πως με αυτά τα λόγια δεν προσβάλει μόνο την ίδια σαν γυναίκα, αλλά και το ίδιο το μωρό της, το οποίο ήταν ό,τι καλύτερο και ομορφότερο συνέβη στη ζωή της.

ian somerhalder nikki reed 8b943f9f ca01 4dea ab5a e1eaa3f302e1

Εμείς πάντως είμαστε με το μέρος της. Δεν ξέρουμε τι ήθελε να πετύχει ο εν λόγω δημοσιογράφος, όμως δεν τα κατάφερε και πολύ καλά.