Λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο το 3ο τους παιδί, ο star μιλάει για τη σύζυγο του & εμείς λιώνουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο το 3ο τους παιδί, ο star μιλάει για τη σύζυγο του & εμείς λιώνουμε

Πόσο ερωτευμένος μπορεί να είναι μαζί της;

Σε λίγους μήνες το διάσημο ζευγάρι κλείνει δέκα χρόνια παντρεμένο και όσο περνάει ο καιρός εκείνο είναι ακόμη πιο δεμένο και ερωτευμένο σαν την πρώτη μέρα. Έχει δύο κόρες, την 9χρονη Honor και την 6χρονη Haven, ενώ σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς στο τρίτο τους παιδάκι, το οποίο είναι επίσης κορίτσι (απ’ ότι έχουμε καταλάβει από κάποιες φωτογραφίες της στο Instagram).

Θα υπάρχει μια πλειοψηφία στο σπίτι και αυτό είναι πια ξεκάθαρο, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει περήφανος μπαμπάς και πολύ τυχερός σύζυγος. Τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της συζύγου του, ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά και έπλεξε το εγκώμιο της αγαπημένης του. Εμείς απλά διαβάσαμε με προσοχή τι είχε να πει και δηλώνουμε πως άντρες σαν αυτόν είναι σπάνιοι πια.

Ο Cash Warren σύζυγος της Jessica Alba, μίλησε αποκλειστικά στη MailOnline και ανέφερε: «Είμαι πάντα εντυπωσιασμένος με το πόσο όμορφη είναι. Πιστεύω πως ακόμη δείχνει πολύ hot και είναι αναμφίβολα μία hot μαμά. Λατρεύω να ξυπνάω δίπλα σε αυτή τη γυναίκα. Κάνει τα πάντα και όμως είναι πάντα εκεί για όλους μας. Κάθε μέρα με εντυπωσιάζει όλο και πιο πολύ».

jessica alba cash warren out in beverly hills february 2015 1

Σε ερώτηση για το φύλο του μωρού εκείνος απάντησε, πως βασιζόμενος στους φίλους του που έχουν όλοι τρία παιδιά και είναι το ίδιο φύλο υποψιάζεται πως και το δικό τους θα είναι κοριτσάκι ξανά, ωστόσο θα περιμένουν αρκετά ακόμη για να μάθουν.