Η κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία γλύκα

Η κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία γλύκα

Είναι μια σωστή δεσποινίδα

Τον Φεβρουάριο που μας έρχεται η κόρη της Πηνελόπης Αναστσοπούλου γίνεται δύο ετών και αναρωτιόμαστε πόσο μα πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια. Η μοναχοκόρη της ηθοποιού είναι ένα από τα παιδάκια που θέλουμε πολύ να δούμε μιας και η μαμά της φροντίζει, όταν ανεβάζει φωτογραφία της να έχει καλυμμένο το προσωπάκι της.

Από τη φωτογραφία που ανέβηκε σήμερα στα Instagram stories της πάντως, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως η μικρή Λυδία (έτσι την έχουν ονομάσει) έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και ας μην βλέπουμε το προσωπάκι της. Η μικρούλα ήταν γυρισμένη πλάτη φορούσε ένα φανελάκι και την πάνα της και μία ποδιά μαγειρικής, φαίνεται βοηθέι τη μαμά της στις δουλειές της.

Δεν μπορείς να αρνηθείς με τίποτα πάντως, πως αν και είναι μόλις δύο ετών είναι πολύ ψηλό παιδάκι και γι’ αυτό φυσικά «ευθύνονται» οι γονείς της. Η Λυδία επίσης εκτός από ύψος φαίνεται πως έχει και μία κάποια καλλιτεχνική φλέβα (τα γονίδια βλέπεις), αφού στεκόταν μπροστά από ένα παλιό –μάλλον- juke box ή ραδιόφωνο. Λες εκτός από το ύψος να ακολουθήσει και τα χνάρια των γονιών της;

21979281 10209474520289121 913776666 n