Ποια επανασύνδεση; Ο διάσημος και sexy ηθοποιός απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με νέα σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια επανασύνδεση; Ο διάσημος και sexy ηθοποιός απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με νέα σύντροφο

Νέος έρωτας στο Hollywood;

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που διάσημος ηθοποιός εθεάθη με την πρώην σύζυγο του, πυροδοτώντας και πάλι φήμες επανασύνδεσης. Ήταν η τρίτη φορά μέσα στο χρόνο που ο ηθοποιός και η πρώην του προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, ωστόσο φαίνεται πως οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά.

Βλέπεις ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ με μια μελαχρινή κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων πολύ αργά το βράδυ στο Λονδίνο και όπως καταλαβαίνεις οι φήμες περί νέας συντρόφου άρχισαν αμέσως να οργιάζουν. Και δεν τους κατηγορούμε μιας και τα ενσταντανέ ήταν πράγματι πολύ τρυφερά.

Ο Gerard Butler φαίνεται πως αποφάσισε να προχωρήσει παράκάτω τη ζωή του και βρήκε ήδη την αντικαταστάτρια της Morgan Brown. Ή τουλάχιστον αυτό έδειξαν οι φωτογραφίες στις οποίες και απαθανατίστηκε. Εκείνος ήταν πολύ casual ντυμένος κι εκείνη φορούσε ένα πορτοκαλί φόρεμα με δερμάτινο jacket και ψηλοτάκουνες γόβες.



Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες τον είχε αγκαλιά από τη μέση και του χαμογελούσε, οπότε σίγουρα η συνάντηση αυτή δεν ήταν φιλικού επιπέδου. Υπάρχουν άραγε πιθανότητες επανασύνδεσης ή μήπως ένας νέος έρωτας μόλις γεννήθηκε;