Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Kim Kardashian που μας σόκαρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Kim Kardashian που μας σόκαρε

Δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε κάτι τέτοιο

Μόλις εχθές προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο για την δέκατη επέτειο του KUWTK και οι φανς της σειράς έμαθαν πολλά καινούργια πράγματα για την αγαπημένη τους διάσημη οικογένεια. Ωστόσο μία από τις μεγαλύτερες σοκαριστικές στιγμές του επεισοδίου ήταν αυτή που η Kim Kardashian μίλησε για το διάστημα που ήταν έγκυος στην κόρη της, North West.

Η μητέρα των δύο παιδιών, που πάντα ήταν πολύ ειλικρινής σχετικά με τους «αγώνες» που έχει δώσει στις εγκυμοσύνες της, αποκάλυψε πως όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί νόμιζε ότι είχε αποβάλει. «Νόμιζα ότι είχα αποβάλει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε, «ήμουν αρκετά σίγουρη γι' αυτό κι έτσι την ημέρα των Ευχαριστιών ταξίδεψα πίσω στο σπίτι και όταν με κοίταξε ο γιατρός μου είπε πως δεν υπάρχει σφυγμός και πως έχω αποβάλει.

«Ευτυχώς, ήταν λάθος συναγερμός. Πήγα το πρωί στο νοσοκομείο και μου είπαν πως υπάρχει καρδιακός παλμός και πως όλα είναι μία χαρά». Μπορεί να γνωρίζαμε πως η reality star έχει περάσει δύσκολα στις εγκυμοσύνες της, όμως πραγματικά μας σόκαρε πολύ όταν διαβάσαμε για αποβολή. Πλέον περιμένουμε να μάθουμε νεότερα τόσο για την εγκυμοσύνη της Kylie, όσο και για το τρίτο παιδί της Kim.