Kylie Jenner: Το post του συντρόφου της που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kylie Jenner: Το post του συντρόφου της που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού της

Όλοι περιμένουν την ανακοίνωση από την ίδια

Εδώ και μερικές ημέρες το Hollywood ασχολείται με μία και μόνο είδηση, μία είδηση που σχεδόν έσβησε από τον χάρτη το διαζύγιο των Brangelina, το οποίο συνέβη πέρυσι τέτοιο καιρό. Η Kylie Jenner φημολογείται πως είναι έγκυος και αν και μέλος από την οικογένεια της φέρεται να επιβεβαιώνει την είδηση, η ίδια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ακόμη.

Η reality star που είναι σε σχέση με τον Travis Scott από τον Απρίλιο, φημολογείται πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και πως σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ περιμένουν κοριτσάκι. Η είδηση της εγκυμοσύνης ενισχύεται περισσότερο τη στιγμή που οι fans αποκάλυψαν στα social media την πεποίθηση τους, πως ξέρουν ποια είναι η στιγμή που ο rapper έμαθε πως θα γίνει πατέρας.

Και γι’ αυτό ευθύνεται ένα twitter post του τραγουδιστή τους προηγούμενους μήνες. Ο Travis Scott στις 12 Ιουνίου είχε γράψει στο Twitter: «Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου». Και αν τότε πέρασε απαρατήρητο, σήμερα μοιάζει η μεγαλύτερη απόδειξη πως η νεαρή star είναι πράγματι έγκυος και το γνωρίζει καιρό τώρα.

44BC26CD00000578 4920450 image m 27 1506429636680

Στο TMZ μάλιστα αναφέρεται, πως ο σύντροφος της Kylie Jenner λέει εδώ και δύο μήνες στους φίλους του, πως η reality star είναι έγκυος και πως σύντομα θα γίνει πατέρας. Συνεπώς και αυτό το post σηματοδοτεί την πιο σημαντική απόδειξη πως η Kylie είναι πράγματι έγκυος. Όλοι πλέον αναμένουν την ανακοίνωση της ίδιας.