Ο Kit Harington μόλις επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Kit Harington μόλις επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου του

Ένα σοκ υπεστήκαμε εχθές, όταν διαβάσαμε από έγκυρες πηγές πως ο Kit Harington (κατά κόσμον Jon Snow) και η αγαπημένη του Rose Leslie βρίσκονται ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν θα σου κρύψουμε πως στεναχωρηθήκαμε, όταν διαβάσαμε πως το πιο sexy αγόρι του Hollywood δεν θα είναι πια ελεύθερο. Ο Kit και η Rose είναι μαζί πέντε χρόνια και φαίνεται πως ήρθε πλέον η στιγμή να επισημοποιήσουν τα πράγματα μεταξύ τους.

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την χθεσινή είδηση που κυκλοφόρησε δημοσιεύοντας την αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα The Times. Το ζευγάρι ακολούθησε τα βήματα του Benedict Cumberbatch και της Sophie Hunter, οι οποίοι ανακοίνωσαν τον γάμο τους επίσης με παραδοσιακό τρόπο, δημοσιεύοντας την αγγελία σε εφημερίδα.

Η είδηση τοποθετήθηκε στους Times στο τμήμα με τους επερχόμενους γάμους στην καθημερινή έκδοση της Τρίτης. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η δέσμευση ανακοινώνεται από τον Kit, τον μικρότερο γιο του David και της Deborah Harington του Worcestershire και την Rose, δεύτερη κόρη του Sebastian και της Candy Leslie του Aberdeenshire».

44C4433900000578 4924308 image m 20 1506498695363

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η ημερομηνία και ο μήνας του γάμου τους, όμως το σίγουρο είναι πως θα το μάθουμε σύντομα.