Λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο και τον χωρισμό, το ζευγάρι κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο και τον χωρισμό, το ζευγάρι κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Όσοι μήνες και να περάσουν το σκάνδαλο αυτό του συγκεκριμένου ζευγαριού θα το θυμόμαστε πολύ καλά. Δεν είναι και λίγο ο σύζυγος σου και νέο μοντέλο να πηγαίνει περιοδεία και εσύ να μαθαίνεις πως σε έχει απατήσει και βρίσκεται μαζί της στο δήθεν επαγγελματικό ταξίδι.

Αυτό ακριβώς λοιπόν συνέβη με τον Jeremy Meeks και την σύζυγο του Melissa, την οποία και άφησε στα κρύα του λουτρού μετά από εννέα χρόνια γάμου και ένα παιδί. Ο πρώην γοητευτικός κατάδικος έκανε ένα ταξίδι (παρέα με την νυν Chloe Green) στην Κωνσταντινούπολη και μόλις επέστρεψε ζήτησε διαζύγιο από την σύζυγο του.

Σίγουρα δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της Melissa, αλλά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες και πρέπει πια να το ξεπεράσει. Το νέο ζευγάρι μάλιστα –Jeremy-Chloe- πριν από μία ημέρα έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην Garnier Opera του Monaco για το γκαλά Monte Carlo Global Ocean. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το 33χρονο μοντέλο εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί, παρέα με την 26χρονη Chloe.

jeremy meeks chloe green make red carpet debut 05

Το ζευγάρι συνόδευσε στο γκαλά η μητέρα της Chloe, Tina Green. «Κανέναν άλλο δεν θα ήθελα να έχω στο πλευρό μου εκτός από εσένα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε η Chloe στο Instagram account της.

https://www.instagram.com/p/

DPG Network