Η νυν του Alvaro έχει βάλει στόχο να τρελάνει την Αθηνά Ωνάση

Διονυσία Ζαπατίνα
Η νυν του Alvaro έχει βάλει στόχο να τρελάνει την Αθηνά Ωνάση

Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό που κάνει στο Instagram της!

Και ναι, παραδεχόμαστε πως όλες λίγο πολύ κατά καιρούς έχουμε θελήσει να πικάρουμε την πρώην του νυν μας αλλά η Denize Severo μάλλον το έχει παρακάνει.

Δεν φτάνει που είναι και κούκλα και κορμάρα και διάσημη στη Βραζιλία. Δεν φτάνει που ο Alvaro DeMiranda Neto –καλή σιγανοπαπαδιά κι αυτός- όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μας έχει τρελάνει στα Meu Amor, καρδούλες, λουλούδια και όλα τα παρελκόμενα.

kardoules louloudia Alvaro kai Denize 4 copy

Έρχονται και τα συνεχόμενα ποσταρίσματα ευτυχίας της Βραζιλιάνας παρουσιάστριας να δέσουν το γλυκό. Που στην περίπτωση της Αθηνάς μάλλον πικρό το λες.

Πόσο μάλλον, όταν πρόσφατο Post της Denize αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2016, μόλις δηλαδή 2,5 μήνες περίπου από την εποχή που η Αθηνά Ωνάση και ο Alvaro ξεκίναγαν τον πόλεμο του διαζυγίου τους.

Alvaro kai Denize epeteios 2

Ε, δεν είναι και εύκολο να βλέπεις τον πρώην σου με την νέα σχέση του σε εκατοντάδες ενσταντανέ φουλ στον έρωτα.
Κι άντε και το κατάπιες αυτό. Τι να πεις για το γεγονός ότι μπαίνει και στα απόλυτα δικά σου χωράφια –εκτός από το κρεββάτι σου- μαθαίνοντας ιππασία και ποζάροντας με άλογα και με comment του πρώην σου αποθεωτικό για τις πρώτες επιδόσεις της!

DENIZE IPPASSIA

Hellooooo, να σε πάει μια κόντρα η Αθηνά Ωνάση που έχει φάει τους ιππικούς στίβους με το κουτάλι από βρέφος να ξεχάσεις και το όνομά σου!

Αλλά το μεγαλύτερο φάουλ σε αυτήν την ιστορία είναι η πρόσφατη φωτογραφία της Denize αγκαλιασμένη σε ένα καναπέ με την κόρη του Alvaro, Vivianne. Το κοριτσάκι που μεγάλωσε η Αθηνά πραγματικά ως μητέρα από 4 περίπου χρονών. «Η Πριγκίπισσά μου» γράφει κάτω από τη φωτογραφία η – την λες και- θρασύτατη νυν.

VIvianne kai Denize 3

Τη χαστουκίζεις; Ε, ναι, τη χαστουκίζεις εύκολα. Γιατί όλα ίσως και να μπορεί να τα καταπιεί μια γυναίκα. Αλλά να βλέπει το παιδί που η ίδια μεγάλωσε σαν δικό της - γιατί δεν έχει καμιά σημασία που δεν την γέννησε η ίδια- στην αγκαλιά μιας άλλης που την ξέρει μόλις ένα χρόνο, δεν καταπίνεται.