Το απρόσμενο γράμμα που έλαβε η Kim Kardashian μας ξάφνιασε όσο κι εκείνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το απρόσμενο γράμμα που έλαβε η Kim Kardashian μας ξάφνιασε όσο κι εκείνη

Η Kim Kardashian το τελευταίο διάστημα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, τόσο στα προσωπικά της, όσο και στην οικογένεια της γενικότερα, αφού τους πρώτους μήνες του 2018 η διάσημη οικογένεια Kardashian/Jenner θα αποκτήσει τρία μωράκια. Kim, Khloe και Kylie είναι θα φέρουν χαρά στο σπίτι, με τα νέα μέλη της οικογένειας.

Και όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, όπου η Kim τέτοια εποχή βίωνε την πιο άσχημη περίοδο στη ζωή της, αυτή που την έκανε να εξαφανιστεί από τα social media και τις δημόσιες εμφανίσεις για τρεις ολόκληρους μήνες. Σε δύο μέρες από σήμερα, στις 3 Οκτώβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που η reality star έπεσε θύμα κλοπής στο Παρίσι, όπου είχε πάει να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας. Ούτε θέλει να θυμάται τι είχε περάσει και μαζί της κι εμείς.

Σήμερα σχεδόν ένα χρόνο μετά η Kim έλαβε ένα απρόσμενο γράμμα που την ξάφνιασε, μία επιστολή συγνώμης, από έναν από τους άνδρες που τη λήστεψαν. Η νομική ομάδα της Kardashian στη Γαλλία έλαβε την επιστολή του Aomar Ait Khedache, του φερόμενου διοργανωτή της ληστείας. Στην επιστολή, η οποία ήταν χειρόγραφη στα γαλλικά, ο αρχηγός πίσω από την τρομακτική ληστεία της Kιμ έγραψε:

«Αφού παρατήρησα τα συναίσθηματά σας και συνειδητοποίησα τις ψυχολογικές βλάβες που προκάλεσα, αποφάσισα να σας γράψω και όχι για να αποκτήσω από εσάς κάποιο είδος επιείκειας. Θέλω να έρθω σε σας ως άνθρωπος και να σας πω πόσο λυπάμαι για την πράξη μου, πόσο έχω συγκινηθεί και στεναχωρηθεί που σας είδα να κλαίτε. Να ξέρετε ότι συμπονώ πλήρως τον πόνο που βιώσατε εσείς, τα παιδιά σας, ο σύζυγό σας και οι στενοί σας άνθρωποι. Ελπίζω ότι αυτή η επιστολή θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε σιγά-σιγά το τραύμα από το οποίο υποφέρατε από το δικό μου λάθος ».

Ήταν ομολογουμένως κάτι που δεν περίμενε με τίποτα, ωστόσο σύμφωνα με το TMZ, η ίδια πιστεύει πως αυτό έγινε λόγω της δίκης του που πλησιάζει σε λίγο καιρό. Το Gossip Cop έχει επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο της Kim Kardashian και περιμένει ένα σχόλιο της σχετικά με την επιστολή.