Αγνώριστη! Σχεδόν 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η star έχει ακριβώς αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αγνώριστη! Σχεδόν 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η star έχει ακριβώς αυτό το κορμί

Δες τη σε μία σπάνια εμφάνιση της

Ακριβώς ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η star κυκλοφόρησε με φουσκωμένη κοιλίτσα (ή περίπου φουσκωμένη) πυροδοτώντας φήμες πως εκείνη και ο σύντροφος τους περιμένουν παιδάκι. Πέρασαν αρκετοί μήνες, αλλά η star ποτέ δεν βγήκε να επιβεβαιώσει την είδηση αυτή, απλά βλέπαμε την κοιλιά της να φουσκώνει ολοένα και πιο πολύ και ξέραμε πως δεν είναι από το φαγητό.

Κάπου στα τέλη Μαρτίου η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Την βλέπουμε πολύ σπάνια σε δημόσιες εμφανίσεις, τόσο εκείνη, όσο και τον γιο της, όμως στην τελευταία της έξοδο μας έκλεισε το στόμα. Το γιατί θα το διαβάσεις ή μάλλον θα το δεις παρακάτω.

44D30B1500000578 4929906 image m 56 1506614512505

Η 34χρονη μελαχρινή τραγουδίστρια απαθανατίστηκε στο ίδιο event που είχε κινήσει τις υποψίες εγκυμοσύνης και ήταν πραγματικά αγνώριστη. Μέσα σε 7 μήνες έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και φαίνεται ξεκάθαρα. Η Cheryl Cole μπορεί να είναι μία ευτυχισμένη μαμά (και είμαστε σίγουρες γι’αυτό), είναι όμως και μία super sexy, αδυνατισμένη και πανέμορφη γυναίκα.


Την κοιτάξαμε –εξονυχιστικά θα λέγαμε- και πραγματικά είναι υπέροχη. Φαίνεται και από το πρόσωπο της άλλωστε πως έχει χάσει αρκετά από τα κιλά της κύησης. Cheryl, η μητρότητα σου πάει πολύ, α! και να βγαίνεις πιο συχνά.