Ήρθε η επιβεβαίωση: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

Ήρθε η επιβεβαίωση: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

Τελικά οι συναντήσεις τους δεν ήταν καθόλου τυχαίες

Στο Hollywood τίποτα δεν είναι αστείο και τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ειδικά όταν πρόκειται για νέες σχέσεις, γάμους ή και εγκυμοσύνες ο ξένος τύπος φροντίζει να δίνει πάντα σωστές και σαφής πληροφορίες. Εντάξει μπορεί κάποιες φορές να γίνονται λάθη, όμως στην περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού, οι πληροφορίες ήταν αληθινές.

Πριν από πέντε ημέρες (27 Σεπτέμβρη) ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να βγαίνουν από μία εκκλησία –όχι δεν παντρεύτηκαν- και εκεί επιβεβαιώθηκε το ειδύλλιο τους. Μέχρι εκείνη την ημέρα δεν γνωρίζαμε την ταυτότητα της μελαχρινής καλλονής, όμως αυτό είναι κάτι που πια ανήκει στο παρελθόν.

Ο Justin Bieber και η ηθοποιός Paola Paulin φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood σύμφωνα με πληροφορίες του E!News. Βέβαια πολύ είναι αυτοί που διατηρούν κάποιες αμφιβολίες ακόμη, αναφέροντας πως δεν είναι ακριβώς ζευγάρι, πως απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά δεν την αποκαλεί ως την «κοπέλα» του -ακόμη-. Άλλοι πάλι λένε πως είναι πολύ νωρίς για να προχωρήσει σε μια καινούργια σχέση και άλλοι, πως εκείνος και η μελαχρινή ηθοποιός αποτελούν ένα από τα νέα ζευγάρια της showbiz.

justin bieber with paola paulin backgrid embed

Μάλλον μας λείπουν κάποια στοιχεία και σίγουρα ο μόνος που ξέρει και έχει τη σωστή απάντηση δεν είναι άλλος από τον Justin Bieber. Περιμένουμε λοιπόν σύντομα τα νεότερα, θα δικαιωθούν όσοι υποστηρίζουν το "ζευγάρι" ή όχι;

paola paulin 3