Nomads: Αυτό που μάθαμε σήμερα, πριν την πρεμιέρα, δεν το περιμέναμε

Διονυσία Ζαπατίνα
Nomads: Αυτό που μάθαμε σήμερα, πριν την πρεμιέρα, δεν το περιμέναμε

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το βράδυ το νέο reality επιβίωσης του Ant1, Nomads

Οι 21 παίκτες που βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στο εξωτικό Παλάουαν ρίχνονται στη μάχη -κυριολεκτικά- για να κερδίσουν το που θα περάσουν τις επόμενες μέρες τους. Στην χλιδή μιας βίλας με όλες τις ανέσεις και άφθονο φαγητό; Σε ένα ψαροχώρι όπου ναι μεν υπάρχει φαγητό αλλά θα πρέπει να εργαστούν για να το κερδίσουν; Ή σε μια ερημική παραλία με το απόλυτο τίποτα; Αυτό θα το μάθουμε απόψε το βράδυ μετά το τέλος του πρώτου αγωνίσματος των ομάδων.

ΟΜΑΔΑ ΩΚΕΑΝΟΣ

Αν περιμένετε πάντως να τους δείτε σε πλήρη εξαθλίωση στην πορεία, με άλουστα μαλλιά, απαριποίητους και με γενειάδες που μέρα με τη μέρα θα φτάσουν στα...πατώματα γελιέστε. Γιατί, όπως μάθαμε πριν λίγο, όλοι οι παίκτες επιτρέπεται να έχουν μαζί τους μια ολόκληρη βαλίτσα -και όχι απλά ένα σακίδιο- με τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Ολόκληρη βαλίτσα!

ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΙΑ

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως έχουν μαζί τους τόσο τα ρούχα τους, όσα και τα είδη πρώτης ανάγκης που τυχόν θα χρειαστούν στην καθημερινότητά τους. Από σαμπουάν, μαλακτικά και τσιμπηδάκια φρυδιών για τις γυναίκες (για να μην αναρωτιέστε στην πορεία του παιχνιδιού τι έχουν κάνει και δεν "μαλλιάζουν"), ως και ξυραφάκια και αποσμητικά για τους άντρες.

ΟΜΑΔΑ ΖΟΥΓΚΛΑ

Οι γυναίκες δε, έχουν κι ένα ακόμα ατού στην φαρέτρα τους. Σε αυτά που τους έχει επιτραπεί να έχουν στην βαλίτσα τους συμπεριλαμβάνονται και τα καλλυντικά για το μακιγιάζ τους. Αν θέλουν, δηλαδή, έχουν την δυνατότητα να είναι βαμμένες. Τώρα βέβαια το αν θα το πράξουν είναι μια άλλη ιστορία γιατί κινδυνεύουν να εμφανίζονται σαν κλόουν στα αγωνίσματα που ο ιδρώτας πέφτει -ήδη όπως μαθαίνουμε- ποτάμι...