Η αντίδραση της Kim Cattrall στις δηλώσεις της Sarah Jessica Parker δεν ήταν αυτή που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση της Kim Cattrall στις δηλώσεις της Sarah Jessica Parker δεν ήταν αυτή που περίμενες

Sarah, σκούρα τα πράγματα

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που η Sarah Jessica Parker βγήκε και μίλησε σχετικά με την τρίτη ταινία του Sex and the City που περιμέναμε πως και πως να δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε πως η υπόθεση είναι τελειωμένη και πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί τρίτη ταινία.

Βέβαια λίγο αργότερα φήμες ανέφεραν πως η SJP «κατηγόρησε» την Kim Cattrall για αυτό το θέμα και τις πολύ υψηλές απαιτήσεις που είχε σχετικά με την ταινία και γι’ αυτό δεν προχωράει το όλο θέμα. Και κάπου εδώ εμφανίζεται η Kim και παίρνει θέση σε όλα αυτά και η αντίδραση της δεν ήταν σίγουρα αυτό που περίμενες.

Η ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε στο show Life Stories και όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντι στις φήμες και τις «κατηγορίες». Η Kim ήρθε αντιμέτωπη με τις φήμες πως φέρεται σαν diva με τις απαιτήσεις της, ενώ τώρα ανέφερε πως είναι αρνητική στο να γυριστεί τρίτη ταινία αρκετά χρόνια τώρα.

«Και τώρα, αυτή τη στιγμή, είναι εξαιρετικά σημαντικό και δίκαιο να δεχθώ κάθε είδους αρνητική κριτική για κάτι που λέω «όχι» σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Και αυτό είναι ό,τι παίρνω από τους ανθρώπους του " Sex And The City " και συγκεκριμένα από τη Sarah Jessica Parker. Νομίζω πως θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική, ναι πραγματικά το πιστεύω πως θα μπορούσε».