Η κίνηση της Kylie Jenner που αποκάλυψε πως είναι πράγματι έγκυος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Kylie Jenner που αποκάλυψε πως είναι πράγματι έγκυος

Μένει πια να το ανακοινώσει κι επίσημα

Εδώ και δύο εβδομάδες το Hollywood βρίσκεται σε αναβρασμό, αφού η οικογένεια Kardashian-Jenner σε περίπου τέσσερις μήνες από τώρα θα μετράει τρία καινούργια μέλη, αφού τόσο η Kim (το γνωρίζαμε ήδη), όσο και οι Khloe και Kylie βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα. Η πρώτη εγκυμοσύνη που αποκαλύφθηκε ήταν αυτή της Kylie –που ομολογουμένως μας σόκαρε- από το TMZ πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Το ίδιο site ξανά και ενώ περιμένουμε την επιβεβαίωση της ίδιας, δημοσίευσε μία καινούργια εξέλιξη, η οποία προδίδει πράγματι το γεγονός πως είναι έγκυος. Μπορεί η 20χρονη να μην έχει βγει δημόσια να πει κάτι, όμως μία κίνηση της ήταν αρκετή για να σιγουρευτούμε.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του TMZ, η Kylie βγήκε για ψώνια –κάτι διόλου ασυνήθιστο- και ξόδεψε 70χιλιάδες δολάρια σε μωρουδιακά ρούχα και αξεσουάρ. Πηγές μάλιστα ανέφεραν στο TMZ πως έχει ήδη γεμίσει μία ντουλάπα με πράγματα για το μωρό της και πως επισκέφθηκε και κάποια καταστήματα στην κοιλάδα San Fernando. «Αυτό θα είναι το πιο καλοντυμένο παιδί που θα έχουμε δει», ανέφερε μία ακόμη πηγή στο site.