Η πιο όμορφη κίνηση! Γνωστή ηθοποιός γίνεται μαμά για τρίτη φορά

Η πιο όμορφη κίνηση! Γνωστή ηθοποιός γίνεται μαμά για τρίτη φορά

Και της ευχόμαστε τα καλύτερα

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα για μία γυναίκα από το συναίσθημα της μητρότητας. Σίγουρα είσαι πολύ νέα για να μπορείς να το καταλάβεις –ούτε κι εμείς ξέρουμε πως είναι- όμως σίγουρα πρόκειται για κάτι που μπορεί πραγματικά να κάνει ευτυχισμενη μία γυναίκα. Είτε με φυσιολογικό τοκετό, είτε με παρένθετη μητέρα, είτε ακόμη και με τη διαδικασία της υιοθεσίας, ένα παιδί πάντα μπορεί να σου προσφέρει πολλά (όπως κι εσύ σε εκείνο).

Σε μία τέτοια φάση βρίσκεται και η γνωστή ηθοποιός, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να γίνει μαμά για τρίτη φορά, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδάκι με τον σύντροφο της, Bryan Randall. Οι φήμες τη θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση υιοθεσίας μιας ακόμη κόρης, ενώ πολλοί αναφέρουν πως σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Sandra Bullock είναι έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένεια της κατά ένα μέλος ακόμη, αφού βρίσκεται σε διαδικασίες υιοθεσίας ένός τρίτου παιδιού με τον επί τρία χρόνια σύντροφο της Bryan. «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος συγχρονισμός», αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό Ok. «Η Sandy βρίσκεται σε αυτή τη στιγμή της ζωής της που όλα τα πράγματα γίνονται μαζί. Το ζευγάρι συζητάει για ένα τρίτο παιδί και αναμένεται να είναι κοντά τους πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων», συμπληρώνει η πηγή.

Η 53χρονη ηθοποιός εχει ακόμη δύυο παιδάκια τον 7χρονο Louis και την 3 ετών Laila και αυτή τη στιγμή διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Γάμος και παιδί μαζί; Της ευχόμαστε τα καλύτερα.

DPG Network