Δεν φαντάζεσαι πως αντέδρασε η πριγκίπισσα Charlotte, την πρώτη μέρα που ο George πήγε σχολείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι πως αντέδρασε η πριγκίπισσα Charlotte, την πρώτη μέρα που ο George πήγε σχολείο

Πάνω κάτω κάτι τέτοιο περιμέναμε

Σε λίγους μήνες ο πρίγκιπας George και η αδερφή του Charlotte θα υποδεχθούν ένα ακόμη αδερφάκι, αφού η Kate Middleton πριν από δύο μήνες περίπου ανακοίνωσε πως εκείνη και ο πρίγκιπας William θα αποκτήσουν τρίτο παιδάκι. Οι φαν της βασιλικής οικογένειας ανυπομονούν γι’ αυτή την άφιξη και είναι σίγουροι, πως θα είναι το ίδιο χαριτωμένο με τα άλλα δύο παιδάκια τους.

Πληροφορίες του Life&Style αναφέρουν πως τα δύο παιδιά του ζευγαριού είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο και πως έχουν ενθουσιαστεί πολύ με αυτή την εξέλιξη. «Τρίβουν την κοιλίτσα της μαμάς τους και μιλούν στο καινούργιο μωράκι. Ο George και η Charlotte είναι αξιαγάπητα και φυσιολογικά παιδιά», αναφέρει ένας οικογενειακός φίλος. Στην πραγματικότητα ωστόσο δεν είναι και πολύ φυσιολογικά, αφού ο George είναι ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας.

417FF29D00000578 0 image a 27 1497747111301

Τα δύο παιδιά πάντως έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και κάνουν πολλά πράγματα μαζί και απόδειξη αποτελεί η αντίδραση της πριγκίπισσας Charlotte, την πρώτη μέρα που ο αδερφός της πήγε σχολείο και αντιλήφθηκε ότι έμεινε μόνη της σπίτι. Η μικρή άρχισε να κλαίει, αλλά σταδιακά συνήθισε στο γεγονός πως δεν θα τον βλέπει όλη μέρα να τριγυρνάει και να παίζει μαζί της και πλέον σχεδόν ένα μήνα μετά είναι πολύ καλύτερα.

Της λείπει πολύ και καθόλου δεν την αδικούμε. Είναι όμορφο να έχεις αδέρφια και ακόμη πιο όμορφο να παίζεις μαζί τους και να κάνεις καλή παρέα.