Καμία ντροπή! Η φίλη και δότρια της Selena Gomez, Francia Raisa, μας δείχνει την ουλή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καμία ντροπή! Η φίλη και δότρια της Selena Gomez, Francia Raisa, μας δείχνει την ουλή της

Και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Μόλις κάποιες εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Selena Gomez μας ανακοίνωσε μέσω του Instagram account της, πως πριν από κάποιους μήνες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας της ασθένειας που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα. Ήταν ομολογουμένως μία από τις ειδήσεις που μας τάραξαν γιατί ποτέ ως τώρα δεν άφησε να φανεί τι αντιμετωπίζει.

Η πολύ καλή φίλη της τραγουδίστριας Francia Raisa ήταν αυτή που της έδωσε το ένα της νεφρό και αυτό είναι πραγματικά μία πολύ όμορφη κίνηση. Θυμάσαι και την απίστευτα συγκινητική φωτογραφία που η ίδια η Selena δημοσίευσε στο Instagram της, όταν μας το ανακοίνωσε. Η Francia της στάθηκε ως το τέλος και πλέον πέρα από μία πάρα πολύ καλή φιλία, θα τις ενώνει και μία ουλή.

451053D700000578 0 image a 4 1507216132108

Η 29χρονη ηθοποιός εθεάθη στο πάρτι του Ones To Watch στο NeueHouse Hollywood και η εικόνα της ήταν κάτι παραπάνω από εκθαμβωτική. Φαίνεται πως η ουλή δεν την κάνει να αισθάνεται άσχημα, γι’ αυτό όχι μόνο δεν την έκρυψε, αλλά φόρεσε κι ένα διάφανο μπλουζάκι, στο οποίο αν παρατηρούσες αρκετά καλά την εικόνα φαινόταν καθαρά.

GettyImages 857712902

Τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά και ούτε μία φορά δεν έκλεισε το σακάκι της ή δεν γύρισε από την άλλη πλευρά προκειμένου να μην φανεί και της αξίζουν μόνο μπράβο.

GettyImages 857717616 copy
GettyImages 857717578